Ρωγμές έφερε η επίσκεψη του Ανδρουλάκη στο Τοπικό ΠΑΣΟΚ  

17 Ιουνίου, 2016
Ρωγμές έφερε η επίσκεψη του Ανδρουλάκη στο Τοπικό ΠΑΣΟΚ  

Στα Φάρσαλα βρέθηκε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης χθες το πρωί και το τοπικό ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά λειτούργησε ως κλειστό club.

Κατά την παραμονή του εδώ ο κ. Ανδρουλάκης είχε μια σειρά επαφών με ανθρώπους που επέλεξε η τοπική οργάνωση να δει. Στις συναντήσεις αυτές σύμφωνα με πληροφορίες δεν μετείχε ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης του κόμματος στις πρόσφατες εκλογές κ. Κώστας Τύμπας.

Πήγες προσκείμενες στον κ. Τύμπα ανέφεραν πως ο υποψήφιος βουλευτής και περιφερειακός Σύμβουλος δεν ενημερώθηκε καν από το Τοπικό ΠΑΣΟΚ και την γραμματέα κ. Κίκη Παναγιωτοπούλου για την επίσκεψη του κ. Ανδρουλάκη και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του όταν απλοί πολίτες των Φαρσάλων τον ενημέρωσαν πως ο κ. Ανδρουλάκης βρίσκεται στο Δήμο μας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο κ. Τύμπας ανέφερε πως δεν επιθυμεί να σχολιάσει το γεγονός και πως θα εξακολουθήσει να είναι ένας στρατιώτης του κινήματος κάνοντας λόγο ωστόσο για αστοχία της κ. Παναγιωτοπούλου η οποία και δεν τον κάλεσε.

Αγαπητοί διοίκηση του Τοπικού ΠΑΣΟΚ αν επιθυμείτε αυτό το κίνημα να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη καλό θα ήταν βγείτε στην κοινωνία και να μην είστε κλεισμένοι μέσα στον δικό σας μικρόκοσμο κοντά στο 5%.

Σχετικές ειδήσεις