Ξεκινούν οι καλοκαιρινές δράσεις για το σύλλογο Μικρασιατών

17 Ιουνίου, 2016
Ξεκινούν οι καλοκαιρινές δράσεις για το σύλλογο Μικρασιατών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών επαρχίας Φαρσάλων με το κλείσιμο της φετινής σεζόν διοργάνωσε μικρασιάτικο γλέντι το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης στην ταβέρνα Αρχονταρίκι για τα τμήματα του χορευτικού και χορωδίας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η νεοεκλεγείσα πρόεδρος κ. Βάσω Κοντοπούλου η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την ενεργή τους συμμετοχή μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Μία ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ήταν μία δύσκολη χρονιά από πολλές πλευρές. Τα καταφέραμε όμως με την δική σας συμπαράσταση. Εκ μέρους του ΔΣ ευχαριστώ και τις δύο ομάδες χορευτικό και χορωδία για την προσφορά και την στήριξή σας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον μαέστρο μας Στέργιο Ρετσούλη και τον χοροδιδάσκαλό μας Νίκο Γκρίτζαλη που έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά τόσο στην χορωδία και όσο και στο χορευτικό.

Η χρονιά μπορεί να τελείωσε οι δραστηριότητες όμως του συλλόγου για τους καλοκαιρινούς μήνες τώρα ξεκινάνε. Στις 24 Ιουνίου το χορευτικό μας θα δώσει παράσταση για δεύτερη χρονιά στο χορευτικό φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Δομοκού στο Βούζι.

Στις 9 Ιουλίου το χορευτικό μας θα συμμετάσχει στην γιορτή πίτας στον Σταυρό που διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος.

Στις 23-24 και 25 Ιουλίου ο σύλλογος σε συνεργασία με το Nefeli travel του κ. Χατζημήτρου    σε Σπάρτη Μονεμβασία Δυρό και Μιστρά.

Στις 4 Αυγούστου ο σύλλογος διοργανώνει μικρασιάτικο γλέντι με αφορμή το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε πως κάθε Πέμπτη 7-9μμ το γραφείο του συλλόγου θα παραμένει ανοικτό από τις 7μμ έως 9μμ περιμένοντας επισκέπτες για καφεδάκι, ανταλλαγές απόψεων προτάσεις ακόμη και παρατηρήσεις για μία καλύτερη πορεία του συλλόγου»

Οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μία υπέροχη βραδιά παρέα με την ορχήστρα

Σχετικές ειδήσεις